Mysterieschool Aneru

Premsang 

Premsang betekent 'Samenkomen in Liefde', en verschilt in wezen niet van Satsang, 'Samenkomen in Waarheid.'. De uiteindelijk Werkelijkheid is Liefde. Waarheid en Liefde zijn een wezen. De nadruk bij Premsang ligt op de openbarende aard van de Liefde, het HART, dat alles voor altijd liefgehad is. Zonder liefde is het onmogelijk om Bevrijding te bereiken. 
 
Zowel Satsangs als Premsangs zijn bedoeld voor mensen die op willen gaan in de hoogste Realiteit, de Stralende Werkelijkheid van Al wat is. In plaats van uit te leggen en stil te worden en de aard van Bewustzijn te verkennen, komt bij Premsang de liefde aan de orde, de energetisch voelbare en persoonlijke aanwezigheid van de woorden. Devotie en overgave. Het diep aangeraakt worden in het hart en daardoor transformatie.
 
Pas wanneer liefde en vrijheid samenvloeien wordt het Hoogste gerealiseerd. Als de liefde eindeloos wordt breekt zij door alles heen en vindt zij de Waarheid. 
 
Ben je geïnteresseerd om een Premsang bij te wonen, kijk dan op de agenda en meldt je aan. 
 
Namaskar Prem Sadguru Namoh Namah
 
 
Voor data, actueel aanbod en inschrijven kijk op de agenda.
 
Wil je de mailing ontvangen?

Wanneer je dit formulier gebruikt en verzendt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Zie voor meer informatie de privacy verklaring.