Mysterieschool Aneru

Meditatieavonden

De meditatieavonden - en of bijeenkomsten - zijn laagdrempelig. In plaats van uitgebreide uitleg en materialen over bewustzijn en veel verschillende oefeningen zoals bij de cursussen en de jaartrainingen staat hier de loutere afstemming centraal: de oefening. Dit betekent dat men voor langere tijd stil leert te zijn en of de aandacht in een bepaalde afstemming van Bewustzijn te houden. 
 
Elke meditatieavond kan er een ander thema zijn zoals bijvoorbeeld in liefde zijn met jezelf, in bliss zijn, zelfonderzoek, overgave, heling of verbinding. Ook kunnen er reeksen in een bepaald thema worden gegeven. Dan zijn er bijvoorbeeld meerdere soorten meditaties op een avond, in lijn met dat thema. De meditaties  kunnen bestaan uit ademhalingstechnieken, beweging, klank en oogcontact, maar centraal staat de afstemming, dus om de aandacht op een bepaalde manier te leren houden.
 
Zodoende kun je dit ook thuis oefenen, onafhankelijk van trainers en uiterlijke technieken. Samen oefenen kan motiveren en het effect versterken. De meditaties kunnen tevens als ondersteuning dienen van de Satsangs, cursussen en jaartrainingen.
 
Wil je op de hoogte worden gehouden van meditatieavonden app dan naar 06 14992089. 
 
 
Voor data, actueel aanbod en inschrijven kijk op de agenda.