Mysterieschool Aneru
Jaartraining Zelfonderzoek
Voor wie zich al enige tijd bezig houdt met zelfonderzoek, de innerlijke methode 'Wie ben ik?' om tot Zelfrealisatie te komen, word een intensieve training aangeboden. Doel van deze training is het proces naar Zelfrealisatie te intensiveren door op een zeer gedisciplineerde toegewijde manier ermee aan de slag te gaan. Hierbij krijg je intensieve wekelijke individuele ondersteuning. 
 
Elke dag besteedt je minimaal 2 uur aan zelfonderzoek. Je wordt geholpen om je meditatiepraktijk in het dagelijkse leven te onderhouden. Het zelfonderzoek gebeurt zowel door tijd ervoor apart te nemen om een zekere diepte erin te bereiken, als wel door de dag heen gedurende activiteiten. Geleidelijk aan zal de intensiviteit worden opgevoerd tot hooguit 5 uur per dag. 
Elke week schrijf je een verslag over wat je allemaal tegenkomt bij het zelfonderzoek. En elke week zitten we 2 uur samen (via zoom of fysiek) om te finetunen en zelfonderzoek te doen. 
Je krijgt materiaal over zelfonderzoek om je in te verdiepen, maar de praktijk staan centraal.  
 
  • 52 individuele bijeenkomsten (online en of fysiek) van elk 2 uur
  • Studie- en oefenmateriaal voor het zelfonderzoek: Wie ben ik?
  • Begeleiding bij het opzetten van de dagelijkse praktijk
  • Begeleiding bij de voortgang van het zelfonderzoek
 
Inzet
  • 2 tot 5 uur zelfonderzoek per dag, apart en gedurende activiteiten
  • Huiswerk om te lezen en te verdiepen
  • Elke week een verslag maken
  • Je zelf
 
Prijs: 
Normale prijs is 5915 euro. Nu voor 1950 euro (inclusief btw)
 
De data, tijden en locatie worden onderling afgestemd.
 
Deelname na overleg:
Het is voor mensen die een innerlijk vurig verlangen voelen om de Werkelijkheid te kennen. Voor mensen die er elk moment mee bezig willen zijn. Voor mensen die in hun eigen proces willen investeren zonder reserves. En voor mensen die tegen een stootje kunnen.
Het vergt een waarachtige toewijding. Dan zul je ook de vruchten ervan plukken. 
Eerst de jaartraining 'Reis naar Verlichting' volgen is een pre. Evenals dat je al ervaring hebt met het intensief mediteren. Heb je nog weinig ervaring met de methode van het zelfonderzoek 'wie ben ik?' of met vasthouden aan het 'zijn' dan wordt deze intensieve training afgeraden. In dat geval wordt aangeraden om eerst affiniteit te ontwikkelen met betrekking tot het zelfonderzoek door bijvoorbeeld het werk van Ramana Maharshi te lezen.