Mysterieschool Aneru

App-groepen:

Laat je inspireren en motiveren!

Foto door Vlada Karpovich via Pexels
 
Er zijn vier verschillende App-groepen waar je aan deel kunt nemen, afhankelijk van je betrokkenheid, hoeveel berichten je wil ontvangen en je interesse.
 
 1. Mysterie LIefde
  Wekelijks ontvang je een paar berichten over liefde. Dit kan gaan over contact en verbondenheid, liefdadigheid, zelfliefde als ook mystieke liefde. Ook kunnen er oefeningen bij zitten. Er zijn weinig berichten. Er wordt je niet gevraagd te reageren.
  Bijdrage: 6 euro per maand

 2. Zelfrealisatie
  Wekelijks ontvang je berichten over Zelfrealisatie. Over het Zijn, het Bewustzijn en het Absolute en alles wat daarbij komt kijken: praktijken, processen, valkuilen, overgave, zelfonderzoek, staten. Alles om je aan te moedigen en of juist alles onder ogen te zien. Geen enkele reactie.
  Bijdrage: 36 euro voor zes maanden
   
 3. De Eeuwigheid
  Eindeloos veel berichten, boeken die aan de lopende band geschreven worden, met alles over de Eeuwigheid en de Wetten van Energie, Schepping en Bewustzijn. Een overstromende vrije energie. Bijna geen reacties.
  Bijdrage: minimaal 6 euro per maand
   
 4. I am Alive
  Een commitment-groep waarbij je zelf je deelname bepaald. Bijna elke dag komen er opdrachten die je kan aangaan, ook op je eigen manier. En je kunt ook je eigen doelen neerzetten. Aan het einde van de dag, week en maand geef je feedback, minimaal of je het gehaald hebt.  
  Bijdrage: 20 euro per maand